Melding
  • Lov om Elektronisk kommunikasjon (ekomloven)/EUs kommunikasjonverndirektiv

    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) til å behandle, godkjenning, navigasjon og andre funksjoner. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi kan plassere disse typene informasjonskapsler på din datamaskin.

    Vis personvernerklæring

    Vis lovgrunnlag.

    Du har avslått informasjonskapsler. Denne beslutningen kan reverseres.

Unosafe AS lanserer Lommy Fleet, vår nye app løsning for flåtestyring

Det gamle nettleser systemet Explorer ble lagt ned 30. november 2016.

Vi leverer nå den nye webløsningen Lommy Fleet som kan kjøres på alle dagens plattformer. Dette omfatter PC, Mac, Nettbrett eller smarttelefoner.

Den nye plattformen skal kunne bygges ut med alle de verktøyene en moderne transportflåte trenger i dag.

Våren 2017 kan vi dessuten tilby sjåførene en egen elektronisk kjørebok-APP som heter Lommy Driver. Appen kan installeres på sjåførens egen smarttelefon eller nettbrett og brukes til å velge hvilken kjøreart som skal registreres. Man kan registrere kjøring som næringskjøring, drift eller privat kjøring. Drift omfatter operering av kraner eller annet anleggsmateriell. Den nye elektroniske kjøreboken er med andre ord ikke bare en dum APP til å registrere privat kjøring. Bruker kan velge om registrering av privat kjøring skal foregå til faste tider eller slås på / av etter behov. Privat og næringskjøring samt annen produksjon sendes fortløpende til plattformen Lommy Fleet så eier kan avlese bedriftens aktiviteter på alle nivåer på både små biler og større kjøretøy 24/365.

Nytt er også CanTacho som evaluerer kjøreadferd og forbruk fortløpende fra FMS og andre kilder. Den tar hensyn til kjøring i byer, flatt terreng eller over fjell og kronglete veier langs våre fjorder.

Alle data fra kortleser leverer vi online via unit type 7A2C frem til den kunde måtte ønske som sin leverandør av kortleser i bil. Som kjent, om man har flere bilmerker så kan man velge en leverandør som håndterer flere typer lesere.

Lommy fleet har også flere evalueringsmuligheter til statistikkhenting rundt transportbedriften. 

Dette er et oversiktbilde som viser bilene til blant annet Nortura og Tomo Transport.   Her vises 24 timers temperaturdata fra en dyretransportbil.